Ders Çalışma Planları

17.10.2022 229

Ders Çalışma Planları

LGS sınavında başarılı olmak için en önemli etkenlerden birisi düzenli çalışmaktır. Düzenli çalışmak için de çalışma planına ihtiyaç vardır.  LGS gibi ciddi bir sınava hazırlık süreci kesinlikle plansız olmamalıdır. Planlı çalışmak bir çok öğrenci için zordur. Bazı öğrenciler ise planlı çalışmak istemesine rağmen plan hazırlamayı bilmemekte ya da plan hazırlamak zor gelmektedir. Plan hazırlama konusunda zorlanıyorsanız okulumuzdaki rehber öğretmenden yardım alabilir veya buradaki örnek planlardan faydalanabilirsiniz. Çalışma durumunuza en uygun planı seçmeniz plana uymanızı kolaylaştıracaktır. Tüm sınıflar için hazırlanmış olan ders çalışma programlarını pdf formatında indirebilirsiniz.

5. ve 6. Sınıflar Ders Çalışma Planı

7. Sınıf Ders Çalışma Planı

8. Sınıf LGS Ders Çalışma Planı

Tandoğan Mah. Sedef Sok. No4 Battalgazi / MALATYA Ulaşım Tandoğan Göztepe Minibüsü, Çöşnük Otobüsü, Trambüs Çöşnük Durağı, Altıntaç Düğün Salonu Durağı Merkez Gelinciktepe Otobüsü