Okul Logomuz

07.11.2023 91

Okul logomuzu pdf olarak incelemek için tıklayınız.

jpp formatları

Logomuz üzerinde yer alan lale motifi medeniyeti temsil etmektedir. Motif aynı zamanda Nun (ن‎) harfini de andırmaktadır. ÜSt kısımda yer alan dairesel parça medeniyetin yetiştirdiği insanı temsil etmektedir.

Genel görünüm itibariyle dua eden elleri sembolize etmekle birlikte, bir taraftan da herkesi kucaklayan babacan bir duruşu, tavrı da ifade etmektedir.

Zeminde yeşil renk tercih edilerek medeniyetimizin üzerinde yükseldiği İslam dinine vurgu yapılmıştır. Ana parçanın beyaz oluşu temizliğin, açıklığın ve berraklığın ifadesidir.

07-11-202307-11-202307-11-2023

Tandoğan Mah. Sedef Sok. No4 Battalgazi / MALATYA Ulaşım Tandoğan Göztepe Minibüsü, Çöşnük Otobüsü, Trambüs Çöşnük Durağı, Altıntaç Düğün Salonu Durağı Merkez Gelinciktepe Otobüsü