Mal Bildirimi İşlemleri

Mal Bildirimi İşlemleri

Mal Bildirimi İşlemleri

26.10.2023 38

Okulumuzda görev yapmakta olan personelin mal bildirimlerini yapmaları için aşağıda ilgili esaslar adım adım belirtilmiştir. İlgili personelin bu esasları istenilen şekilde uygulayarak mal bildirim formunu hazırlayarak okul idaresine teslim etmesi gerekmektedir.

 

1. Mal bildirim formunu doldurmadan önce sizler için önceden örnek olarak doldurulmuş ÖRNEK MAL BİLDİRİM FORMUNU mutlaka inceleyiniz.

 

Örnek Mal Bildirim Formu İçin (PDF) Tıklayınız 

Örnek Mal Bildirim Formu İçin (EXCEL) Tıklayınız 

2. Mal bildirim formu "SİYAH" renkli kalemle doldurulmalıdır.

 

3. Mal bildirim formunda istenilen bilgilerin doldurulmasında doğru beyanda bulunulması gerekmektedir. Yanlış bilgi ve beyanda bulunulması durumunda tüm sorumluluk kişinin kendisine AİTTİR. 

 

4. Mal bildirim formunda yanlış doldurulan alanlar için daksil kullanılması kesinlikle yasaktır. Bu sebeple herhangi bir yanlışlık yapılmışsa formun yeniden çıktısı alınarak yeniden doldurulmalıdır.

 

5. Mal bildirim formu 1 (bir) nüsha doldurulmalıdır.

 

6. Mal bildirim formu arkalı önlü tek sayfaya sığacak şekilde çıktısı alınmalıdır. İki sayfa alınan çıktılar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

 

7. Mal bildirim formunu aşağıda yer alan dosya bağlantısından indirebilirsiniz.

 

 

Örnek Mal Bildirim Formu İçin (PDF) Tıklayınız 

Örnek Mal Bildirim Formu İçin (EXCEL) Tıklayınız 

İLETİŞİM

Adres:
Okul Cep Tel 0545 311 09 75 Tandoğan Mah. Sedef Sok. No4 Battalgazi / MALATYA Ulaşım Tandoğan Göztepe Minibüsü, Çöşnük Otobüsü, Trambüs Çöşnük Durağı, Altıntaç Düğün Salonu Durağı Merkez Gelinciktepe Otobüsü


Telefon
(422) 311 0975


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın