Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerinin sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik olarak doğru gelişimini amaçlayan, güvenilir, dinamik ve çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Ruhunda başarma güdüsüne sahip olan ve bu güdüsü ile mutluluk bulan, amatör ruha sahip olmakla birlikte profesyonel bir anlayış ile ekip ruhu içeresinde çalışan, geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, sportif faaliyetlere önem veren, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 07.40 - 12.10 (Pazartesi 12.50)
Isınma: Doğalgaz (Kalorifer)
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce ve Arapça
Servis Bilgisi: Kurumumuza ilçemizin bazı bölgelerinden özel servisler ile öğrenci gelmektedir.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2023 yılında 2 Fen Lisesi 17 Fen ve Sosyal Bilimler Proje Lisesi 6 Öğrenci Sınavla Öğrenci Alan Diğer Liseler
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Kurumumuz MEB ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün yakın ve uzun amaçları doğrultusunda akdemik ve imam hatip eğitimi kapsamında hafız yetiştirmektedir. 2023 yılına kadar yapılan hafızlık sınavlarında 100 civarında hafız yetiştirilmiş olup bazı öğrencilerimizin hafızlık eğitimleri devam etmektedir.
Sportif Etkinlikler: Okulun atletizm, futbol, voleybol takımları bulunmaktadır. Bir çok spor turnuvalarında ödülleri vardır.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarlarına katılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün uyguladığı tüm projelere aktif katılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Eko Okul Projesi
Kontenjan Bilgileri: Hafızlık için 5. sınıfta 72 Erkek öğrenci kontenjanı bulunmaktadır.
Diğer Hususlar: NFK İHO İmam Hatip bilinciyle sağlıklı olmayı, ahlaki değerleri yaşamayı ve akademik başarıyı öncelemektedir.

Telefon - 0422 311 09 75

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://nfkort.meb.k12.tr

Adres - Tandoğan Mah. Sedef Sok. No4 Battalgazi / MALATYA Ulaşım Tandoğan Göztepe Minibüsü, Çöşnük Otobüsü, Trambüs Çöşnük Durağı, Altıntaç Düğün Salonu Durağı Merkez Gelinciktepe Otobüsü

Öğretmen :36
Öğrenci :367
Derslik :13
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1195
Öğretim Şekli :Normal (2024 2025 E.Ö. yılında tam gün olarak eğitim verilecektir.)

Yerleşim Yeri - Tandoğan Mah. Sedef Sok. No:4 Battalgazi Trafik Parkı Karşısı (Alaca ve Magim Sitesi yanı) Battalgazi/MALATYA

Adres - Tandoğan Mah. Sedef Sok. No4 Battalgazi / MALATYA Ulaşım Tandoğan Göztepe Minibüsü, Çöşnük Otobüsü, Trambüs Çöşnük Durağı, Altıntaç Düğün Salonu Durağı Merkez Gelinciktepe Otobüsü

Ulaşım Tandoğan-Göztepe 1 Minibüsü Çöşnük Otobüsü - Tambüs Durağına 200 metre (Trambüs Maşti Üniversite arasında çalışmaktadır.)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1,5 km